Menu

Welcome, Guest. Please login or register.
April 04, 2020, 02:22:12 pm

Login with username, password and session length

Author Topic: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server  (Read 36625 times)

Eluo

  • Moderators
  • Creator of Worlds
  • *****
  • Posts: 509
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #15 on: September 21, 2011, 03:26:44 pm »
Uhh no problem (yeah normally pushing is bad and you shouldn't do it blabla).

As you described it it sounds like as if you added either a old dbc or you made something wrong in the dbc.
Are you sure that you added it to the server?
The server will port you anywhere , even if the mapid doesn't exsist(why don't they deactivate that?!).
So
1) check your dbc again (a: is it the newest? b: did you make sth. wrong in the dbc?)
2) Did you insert the modified dbc in the server?
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »
One is a genius, the other\'s insane!

zdroid9770

  • Registred Member
  • Race Changer
  • *****
  • Posts: 39
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #16 on: December 30, 2011, 06:47:46 am »
I did everything it said in the Tut but i'm stuck at getting the coordinates...but Noggit is not getting it. What to do?? :( :?


Here's the patch plus whats in it:






Here's Noggit (i checked all the tabs) :

« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »
-Zark

Migaoli

  • Registred Member
  • Polygonshifter
  • *****
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #17 on: January 01, 2012, 11:19:14 pm »
at first I would like to thank you for this very nice tutorail
but I have one problem.

When I start noggit I cant chose an area anymore.
Here is a screenshot:
http://pic.leech.it/pic.php?id=46216a93unbenannt.jpg
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »

nasteey

  • Registred Member
  • Race Changer
  • *****
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #18 on: January 21, 2012, 03:09:37 pm »
I have the same problem az Shruik. I downloaded Steff's custommap1, edited it, packed it in an MPQ, edited map.dbc (i did these all like i did it before with my 2 own custom maps and they work). However, the loading screen appears and it stucks, and if i restart the game i get a nice wowerror.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »

Steff

  • Administrator
  • Creator of Worlds
  • *****
  • Posts: 4551
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #19 on: January 22, 2012, 08:28:50 pm »
1. Recreate WDT with taliis form zero and use auto scan folder.
2. Move all ADTs out of your patch and start with 1. If this works add more and more till it crash if you are at the location of the adts
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »
Please mark as solved if solved.
Don't ask if you could ask a question... JUST ask the Question.
You can send me also offline messages. I will answer if I get online.
Skype: project.modcraft
Discord: steff#6954

picachuu

  • Registred Member
  • MS Paint Freak
  • *****
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #20 on: February 12, 2012, 12:19:02 am »
I really liked your tutorial, but I do everything else consigui when I enter the custom map I created the fatal error look at the picture:



I believe the error was on my patch.MPQ, give me a help please!!


here is download my patch please a look if I did something wrong = (

http://www.mediafire.com/?4gghd7rl6t59t8t

(my wow is english)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »

picachuu

  • Registred Member
  • MS Paint Freak
  • *****
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #21 on: February 12, 2012, 12:24:01 am »
I really enjoyed your tutorial, I did everything you told me more when I get into the game to try and go on my map has an error, the map was created successfully but I think the problem was the patch there is an image:



I'm pretty sure I entered the patch (I looked at the tutorial on how to make a patch.MPQ) ai download this peopl you a look at the patch, see if there is any error, download:

http://www.mediafire.com/?4gghd7rl6t59t8t
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »

longkallsong

  • Contributors
  • Wiki Incarnate
  • *****
  • Posts: 167
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #22 on: August 06, 2012, 02:10:29 pm »
Is there any way to do this in Arc Emu ? its the only serversoftware i REALLY maaster :)
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »
Chuck Norris is really quite nerdy. yes mean, if he now is so damn tough as everyone says, why will he not hit my head in the keyboqöekjhböajsfbaöoheöhrtubnajnuohgqoe¨håqoglnöasfpöaogja997875415845848

detonatorss

  • Registred Member
  • Model Change Addict
  • *****
  • Posts: 233
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #23 on: August 06, 2012, 02:20:51 pm »
good tutorial but in my pc not works the custom continents TT i dont know why but not works TT
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »
Desktop


Laptop

longkallsong

  • Contributors
  • Wiki Incarnate
  • *****
  • Posts: 167
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #24 on: August 06, 2012, 07:16:52 pm »
Any way to do this with arc emu ??
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »
Chuck Norris is really quite nerdy. yes mean, if he now is so damn tough as everyone says, why will he not hit my head in the keyboqöekjhböajsfbaöoheöhrtubnajnuohgqoe¨håqoglnöasfpöaogja997875415845848

mike1084

  • Registred Member
  • BLP Convertor
  • *****
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #25 on: August 08, 2012, 10:59:20 pm »
Quote from: "longkallsong"
Any way to do this with arc emu ??
Yes. Simply try following the tutorial, and you'll have pretty much no problems considering the core you are using. ;)
The only thing that's different is the .go command. In an ArcEmu server, the command would be .worldport

Other than that, there is actually little interaction with the core anyway. It's mainly client editing, so you should be good to go. ;)

If you've got any problems, don't hesitate to ask! Good luck.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »

Steff

  • Administrator
  • Creator of Worlds
  • *****
  • Posts: 4551
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #26 on: August 09, 2012, 06:09:48 am »
And if you are in noggit just press G and then have a look in the ports.txt. Only in SDL1.1.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »
Please mark as solved if solved.
Don't ask if you could ask a question... JUST ask the Question.
You can send me also offline messages. I will answer if I get online.
Skype: project.modcraft
Discord: steff#6954

Nupper

  • Registred Member
  • Creator of Worlds
  • *****
  • Posts: 339
    • View Profile
Re: [TUTORIAL] Set up your custom Maps with a WoW Server
« Reply #27 on: August 17, 2012, 06:16:19 pm »
if your getting this error is because the map dose not have the Folders/adts for it.
« Last Edit: January 01, 1970, 01:00:00 am by Admin »